Poliţist înjunghiat în plină stradă. Omul legii a fost luat prin surprindere şi se află în stare gravă la spital. A fost salvat de un taximetrist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul botoşănean a fost înjunghiat în plină stradă FOTO botosaninecenzurat.ro
Poliţistul botoşănean a fost înjunghiat în plină stradă FOTO botosaninecenzurat.ro

Un poliţist botoşănean a fost înjughiat în plină stradă. Omul legii a scăpat cu viaţă cu ajutorul unui taximetrist, care l-a dus la spital. Poliţistul a fost operat de urgenţă.

În noaptea trecută, un poliţist botoşănean a fost înjunghiat în plină stradă de un necunoscut. Omul legii, D.R., care are în jur de 40 de ani, era îmbrăcat civil şi se afla într-un restaurant. Către miezul nopţii a plecat către casă. 

Înjunghiat de un necunoscut

După ce a ieşit din restaurant în timp ce mergea pe stradă, poliţistul a fost atacat prin surprindere şi înjunghiat în piept, cel mai probabil cu un cuţit. Atacatorul s-a făcut nevăzut. Poliţistul a reuşit să traverseze strada către o staţie de taxiuri. 

Acolo a fost ajutat de un taximetrist, care l-a dus de urgenţă la spital. Poliţistul a fost băgat imediat în operaţie. Momentan poliţistul se află la reanimare.

Atacatorul de negăsit

În noaptea în care a fost înjunghiat, poliţistul ar fi avut o altercaţie cu un alt client al restaurantului. După ce a ieşit din restaurant acesta a fost înjunghiat. Poliţiştii ar avea deja un suspect, dar care încă nu a fost prins. A fost demarată o anchetă, de care răspunde un procuror a Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. Atacatorul ar putea fi încadrat la tentativă de omor.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Cum a ajuns un bătrân de 80 de ani să-şi ucidă fiul. A băut 4 litri de vin şi i-a reproşat autorului că a votat cu PSD

Gălăţeanul care a fost înjunghiat după ce a salvat un bărbat de la moarte va primi daune morale

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite