O elevă de clasa a VIII din Botoşani s-a îmbătat la 8 dimineaţa şi a fost luată cu ambulanţa de la şcoală în comă alcoolică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţă FOTO Adevărul
Ambulanţă FOTO Adevărul

Tânăra s-a ”cinstit” cu bere la un bar din apropierea şcolii încă de la 7 dimineaţa. A fumat şi câteva ţigări dar a băut şi o cafea. La ore a ajuns beată, i s-a făcut rău , iar profesorii speriaţi au chemat ambulanţa. La spital tânăra de doar 14 ani a fost lăsată să doarmă ca să îşi revină din beţie. Părinţii fetei sunt plecaţi la muncă în Italia.

Fata are 14 ani, este elevă în clasa a VIII-a la Şcoala 14 din municipiul Botoşani şi abia şi-a scos buletinul. Părinţii acesteia sunt plecaţi la muncă în Italia iar tânăra a rămas în grija bunicilor. Tocmai de aceea fata şi-a permis la 7 dimineaţa să intre într-un bar şi să bea cu prietenii înainte de şcoală. Se presupune că tânăra a băut pe nerăsuflate trei beri  şi a fumat mai multe ţigări. Văzând că abia se mai ţine pe picioare, fata a mai băut şi o cafea. Chiar dacă  ar fi fost sfătuită să meargă acasă să doarmă, eleva s-a dus ”pe patru cărări” la şcoală. În timpul primei ore de curs i s-a făcut rău şi a căzut jos în clasă. Profesorul a chemat de urgenţă ambulanţa. Medicii au constatat că fata intrase în comă alcoolică şi au dus-o la spital. Tânăra de altfel ar fi avut, luni, o tentativă de suicid, motivul fiind dorul de părinţii plecaţi la muncă. Acesta ar fi al doilea caz de tânără care încearcă să îşi i-a viaţa de dorul părinţilor într-o singură săptămână.

citiţi şi:

Urmărire ca în filme: o tânără care conducea beată cu şapte scandalagii în maşină a fugit de poliţie

Mama unui internaţional de talie mondială s-a îmbătat crunt într-un club şi şi-a făcut fiul de râs în toată lumea

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite