Urmărire ca în filme: o tânără care conducea beată cu şapte scandalagii în maşină a fugit de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Urmărire Botoşani FOTO Adevărul
Urmărire Botoşani FOTO Adevărul

O femeie din Botoşani a petrecut în noaptea de 8 martie făcând întrecere cu Poliţia pe străzi.  După ce au prins-o oamenii legii au rămas muţi de uimire când din maşina şoferiţei au ieşit nu mai puţin de şapte bărbaţi , morţi de beţi şi puşi pe scandal. Atât botoşăneanca cât şi pasagerii turbulenţi au fost duşi la Poliţie.

În noaptea zilei de 8 martie distracţia a fost în toi la Botoşani. Poliţia Rutieră a organizat filtre pentru a fi siguri că petrecăreţii nu pleacă acasă la volanul maşinii. 

Către dimineaţă echipajul care patrula pe drumul naţional 29 B în dreptul localităţii Cătămărăşti au încercat să oprească un autoturism care venea cu viteză înspre municipiul Botoşani. În loc să oprească la semnalele poliţiştilor, şoferul a accelerat până la podea.  

Oamenii legii au plecat după fugar. După o urmărire ca în fime pe străzile Botoşaniului şi după câteva tamponari evitate, poliţiştii au reuşit să oprească şoferul. Din maşină a coborât însă o femeie care culmea era şi beată, iar de pe locurile din spate nu mai puţin de şapte bărbaţi toţi în stare de ebrietate. 

Ignorând prezenţa agenţilor aceştia s-au luat şi la bătaie în mijlocul străzii.  Poliţiştii au cerut întăriri, iar scandalagii au fost băgaţi la dubă şi duşi la Poliţie. Şoferiţa în vârstă de 23 de ani avea la proba efectuată cu aparatul etilotest 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat şi se va alege cu dosar penal.

citiţi şi:

VIDEO Urmărire ca-n filme în Cluj. O şoferiţă cu BMW conducea cu viteză, beată, şi cu poliţia pe urme. A lovit o altă maşină şi a rănit patru oameni

O măicuţă din Iaşi s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă beată la volan

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite