Motivul halucinant în urma căruia o femeie şi-a dat foc la casă. Pompierii au salvat ce-au mai putut

0
0
Pompierii au fost implicaţi în stingerea a numeroase incendii FOTO botosaneanul.ro
Pompierii au fost implicaţi în stingerea a numeroase incendii FOTO botosaneanul.ro

O femeie din Botoşani şi-a dat foc la casă pentru că s-a certat cu fiul ei. Botoşăneanca era disperată că băiatul nu-şi găseşte loc de muncă.

Pompierii botoşăneni au avut un weekend de foc. Nu mai puţin de 10 incendii au izbucnit în tot atâtea localităţii. Majoritatea au fost provocate intenţionat, mai ales pentru arderea vegetaţiei uscate de pe câmpuri. Au existat însă şi situaţii absolut halucinante. 

În satul Jijia, o femeie şi-a dat foc la casă după o ceartă cu fiul ei. Era supărată că băiatul nu-şi găseşte loc de muncă. Femeia i-a luat hainele fiului şi le-a adunat în mijlocul casei iar apoi le-a dat foc. 

Flăcările au cuprins şi restul locuinţei, doar intervenţia pompierilor reuşind să reducă din pagube. În urma incendiilor de weekendul trecut, în afară de pagubele materiale, un bărbat şi-a pierdut viaţa. Este vorba despre un bătrân din satul Victoria. Casa i-a luat foc cel mai probabil din cauza unui coş de fum necurăţat, iar proprietarul nu a mai avut timp să iasă din locuinţă.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Teribilă cumpănă la senectute. Unor soţi din Neamţ le-a ars casa pe când ajutau pompierii să stingă un foc în vecinătate

Protest pentru redeschiderea Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa. „A fost un vârf de lance pentru gestionarea epidemiilor din Dobrogea“

Mai multe - Botoşani

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite