Joint-uri made in Coţusca. Un botoşănean îşi petrecea vacanţele cultivând şi fumând canabis pe imaşul satului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Botoşani, venit în vizită la bunici, a găsit cânepă pe imaşul satului. A recoltat plantele şi s-a apucat să facă droguri. A obţinut zeci de grame de canabis pe care voia să le ducă la Iaşi, unde este student. A fost prins de poliţişti pe drum.

Alexandru Paul T. de 21 de ani a fost prins de poliţiştii botoşăneni cu peste 50 de grame de cannabis în maşina pe care o conducea. Tânărul a recunoscut că a consumat droguri de acest gen şi a spus şi de unde avea ”marfa”. 

Alexandru T. când mergea la bunici în localitatea botoşăneană Coţuşca se presupune că planta dar cel mai probabil găsea pe imaşul satului, printre buruienile păscute de vaci, tufe de cânepă sălbatică. Le recolta, se ducea acasă la bunici şi le usca. Apoi le toca şi prepara sub formă de cannabis. 

A luat să aibă şi la facultate la Iaşi acolo unde este student. Le-a ascuns în torpedoul maşinii. A fost însă prinşi de poliţiştii care probabil aflaseră de aventurile tânărului la bunicii din Coţuşca. Studentului i-a fost întocmit dosar penal pentru deţinere şi consum de droguri, fiind trimis şi în judecată. Acesta mai are un dosar pentru trafic de ţigări.

citiţi şi:

Marijuana oboseşte inima celor tineri

STUDIU Consumul ocazional de marijuana lezează iremediabil creierul

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite