Investiţie a statului de peste 30 de milioane de euro cuprinsă de flăcări. A ars aproape o zi şi o noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rampa de gunoi ecologică a Consiliului Judeţean Botoşani a ars în acest weekend. Investiţia a fost făcută acum trei ani, din fonduri europene, şi a costat peste 30 de miloane de euro. Pompierii s-au chinuit 24 de ore să stingă focul care s-a întins pe o suprafaţă foarte mare. Urmează evaluarea pagubelor şi stabilirea cauzei incendiului.

O investiţie de peste 30 de milioane de euro a Consiliului Judeţean Botoşani a ars o zi şi o noapte. Este vorba despre rampa ecologică de gunoi a judeţului, din satul Victoria, comuna Stăuceni, administrată de un agent privat şi dată în folosinţă acum trei ani. 

Rampa a luat foc sâmbătă seara şi a ars toată nopatea dar şi o bună parte din cea dea doua zi. Incendiul s-a întins pe o suprafaţă uriaşă şi a izbucnit în prima celulă a rampei unde se aflau deşeurile proaspăt colectate. Vântul a complicat şi mai mult situaţia. 

Pompierii s-au luptat toată noaptea pentru stingerea incendiului intervenind cu patru autospeciale cu apă şi spumă. Urmează evaluarea pagubelor dar şi stabilirea cauzelor producerii incendiului. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Pompierii gălăţeni, la un pas să fie răniţi de explozia unei butelii uitate la locul unui incendiu. Gafa proprietarilor unor anexe gospodăreşti cuprinse de flăcări

O familie a rămas în patru ore fără casă, anexe gospodăreşti şi două maşini. Incendiul a mistuit şi tone de nutreţ din gospodăria vecină

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite