Învăţător acuzat că a bătut un copil de clasa a treia. Instituţiile statului au intrat pe fir şi a fost deschisă o anchetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un învăţător din Botoşani a fost acuzat că a bătut un copil de 9 ani FOTO jurnaldeinvestigatii.net
Un învăţător din Botoşani a fost acuzat că a bătut un copil de 9 ani FOTO jurnaldeinvestigatii.net

Un învăţător din Botoşani este acuzat de o mamă că i-a bătut de mai multe copilul de numai nouă ani la şcoală. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a deschis o anchetă la şcoală.

Caz grav la şcoala din satul Buimăceni, comuna Albeşti, judeţul Botoşani. O săteancă îl acuză pe învăţătorul din sat că îi bate copilul. Femeia spune că învăţătorul,Gabriel Musteaţă îl jigneşte frecvent pe micuţul de numai nouă ani şi îl loveşte peste cap.

 ”L-a dat cap în cap cu un alt copil. Permanent îl loveşte peste cap iar copilul se simte prost.”, a precizat pentru botosaninews, Irina Manole, mama copilului.

”Copilul plânge fiindcă este emotiv”

De cealaltă parte, învăţătorul acuzat că îl bate pe copilul Irinei Manole, neagă orice agresiune. Mai mult decât atât spune că mama copilului este cea care îi caută pricină. 

”Mamei nu-i convine că băiatul are rezultate un pic mai slăbuţe la unele obiecte. Mama vine tot timpul la şcoală, nu trece o săptămână fără o acuzaţie la adresa mea. Copilul plânge fiindcă este motiv, pentru că este susţinut de părinţi să procedeze aşa”, spune pentru aceeaşi publicaţie, învăţătorul acuzat că l-a bătut pe elev. 

Anchetă declanşată de DGASPC

După ce incidentul a fost reclamat de mamă conducerii şcolii a fost deschisă o anchetă. Se pare că ultima dată, băiatul a fost bătut de profesor, la începutul acestei săptămâni. ”Există o reclamaţie din partea părinţilor. A fost înregistrată la şcoală. O să fie o comisie de anchetă la nivelul şcolii”, precizează Mihaela Chituc, directorul şcolii. Şi DGASPC a intrat pe fir. Instituţia va trimite câţiva angajaţi pentru a vedea în ce măsură a fost afectat copilul. Copilul ar putea fi introdus într-un program de consiliere psihologică.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Profesor acuzat că a bătut un elev. La şcoala unde a fost semnalat incidentul a fost deschisă o anchetă

Bătaie între elevi la Colegiul „Mircea cel Bătrân”: un băiat a fost bătut cu rozeta. Conducerea şcolii nu a luat măsuri şi nici nu a anunţat incidentul la Poliţie

Elevul care şi-a băgat în spital colega de clasă nu va răspunde penal. 15 persoane audiate în acest caz

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite