Început de săptămână cu proteste anunţate la Botoşani. Manifestanţii se adună luni seară în Piaţa Revoluţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începe o nouă săptămână de proteste la Botoşani. Tinerii din Botoşani au stabilit pe reţelele sociale o nouă întâlnire în centrul oraşului pentru manifestaţii. Aceştia spun că nu cedează până nu cade sistemul politic din România.

După ce săptămâna trecută au îndurat firgul şi au protestat zilnic anti-sistem, tinerii din Botoşani îşi dau întâlnire şi astăzi. Mai precis manifestaţiile vor începe de la ora 19.00 în Piaţa Revoluţiei, în faţa Primăriei Municipiului Botoşani. 

Ora a fost stabilită în urma discuţiilor pe reţelele sociale, iar liderii străzii de la Botoşani chemă din nou, oamenii să strige împotriva clasei politice. ” Acesta este un apel către toţi botoşănenii care încă mai cred în adevărata schimbare a României. Ne revedem diseară conform programului stabilit în evenimentul creat de Ioana Anca. 

Avem datoria sfântă de a răzbuna morţile fraţilor noştri din clubul Colectiv, iar răzbunarea noastră este schimbarea întregii clase politice”, a precizat unul dintre liderii străzii. Săptămâna trecută numărul celor care au protestat anti-sistem a fost oscilat. Cei mai mulţi s-au adunat miercuri seară, aproximativ 1200 de botoşăneni. Majoritatea protestarilor sunt tineri şi scandează împotriva clasei politice din România, împotriva corupţiei şi a nepotismului.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Jos ceilalţi!

Băsescu: Aş fi fost primit prost în Piaţă. Sunt parte a eşecului oamenilor politici. Nu candidez nici pentru Primăria Capitalei, nici pe vreo listă

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite