Hoţi made în Botoşani: au plecat la furat beţi şi au încurcat casele. Poliţiştii i-au găsit chinuindu-se să deschidă uşa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţi FOTO Adevărul
Hoţi FOTO Adevărul

Trei tineri din localitatea botoşăneană Todireni au planificat o săptămână spargerea unei locuinţe. Când au trecut la fapte şi-au făcut curaj la o crâşmă din sat până s-au îmbătat. Ceea ce a urmat este demn de cascadorii râsului.

Trei tineri cu vârste de 21,24 şi 20 de ani din localitatea Todireni plănuiau de o săptămână să dea o spargere la un consătean pe care îl ştiau mai avut. Au lăsat totul pe weekend când ştiau că familia cu pricina pleacă din localitate. Înainte să plece la furat, cei trei s-au dus la un bar să îşi facă curaj cu un rachiu. S-au îmbărbătat câteva ore bune. Deşi abia se mai ţineau pe picioare cei trei au plecat să îşi ducă la bun sfârşit planul. Au mers cu un taxi până la locuinţa victimei. Au dat spargerea, însă după ce au ieşit pe uşă supăraţi că nu au găsit mare lucru şi-au dat seama că din cauza stării în care se aflau au greşit casa.  Au căutat şi până la urmă au găsit locuinţa pe care vroiau să o jefuiască. Au fost prinşi însă de poliţişti chinuindu-se la uşa casei şi duşi direct în arest. Pentru a fi interogaţi cum trebuie, poliţiştii au trebuit să îi lase să se odihnească pe cei trei spărgători căzuţi în patimi bahice. Cei trei sunt acuzaţi de furt. ” În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la furt calificat şi furt calificat, urmând a se propune soluţie procedurală”, a precizat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

citiţi şi:

Ingredientele sfârşitului de săptămână: beţivi la volan- transformaţi în pietoni, cete de hoţi- arestaţi

CULMEA BEŢIEI: Un hoţ a adormit în casa pe care o jefuia după ce a băut vodka din frigider

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite