GALERIE FOTO: Cenaclurile literare de la Dorohoi şi Botoşani s-au reunit la Cercul Militar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scriitorii din judeţul Botoşani şi-au prezentat lucrările la Cercul Militar
Scriitorii din judeţul Botoşani şi-au prezentat lucrările la Cercul Militar

Săptămâna aceasta scriitori din Botoşani şi Dorohoi s-au reunit la Cercul Militar pentru o şedinţă de cenaclu cu poezie în acorduri muzicale.

Joi seară, timp de mai bine de două ore, s-a desfăşurat la Cercul Militar un eveniment ce a reunit la Botoşani artişti şi scriitori de marcă.

image

Este vorba despre o şedinţă comună defăşurată cu membrii Cenaclului Editor de la Dorohoi şi membrii Cenaclului Ion Pillat Botoşani. Invitaţii de marcă ai serii au fost pictorul, sculptorul şi scriitorul Aurelian Antal (foto) şi poetul Ciprian Voloc.

image

Cei doi scriitori şi-au prezentat cărţile în cadrul şedinţei de cenaclu, printre acordurile de chitară ale profesorului Vasile Tănase (foto) iar pictorul Aurelian Antal a încântat privirile participanţilor cu o lucrare de excepţie ce prezintă patru personalităţi marcante ale judeţului.

image

Tabloul este lucrat în aur, argint, cupru şi platină şi îi înfăţişează pe Mihai Eminescu, Ştefan Luchian, Nicola Iorga şi George Enescu, lucrarea urmând să fie donată Botoşaniului pentru a fi expusă în Biblioteca Judeţeană „Mihai Eminescu" Botoşani.

Cenaclu 4
Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite