Fermier bătut cu bâta de viceprimarul unei comune din Botoșani. Agresiunea, de față cu primarul

0
Publicat:

Un fermier italian care lucrează pământ în județul Botoșani a fost bătut cu bâta de viceprimarul unei comune din Botoșani, chiar în prezența primarului.

Viceprimarul bătăuș FOTO: captură video
Viceprimarul bătăuș FOTO: captură video

Fermierul italian se afla împreună cu soția sa pe un teren agricol, pentru a recolta suprafața de floarea-soarelui pe care o deține.

Pe teren a ajuns în scut timp și viceprimarul comunei, însoțit de fratele lui și de un cumnat. Între fermier și viceprimar există un conflict mai vechi, iar italianul susține că reprezentantul administrației locale i-ar fi luat peste 100 de hectare din cele 360 pe care le lucrează.

Înarmat cu o bâtă, viceprimarul a început să-l lovească pe fermier, sub privirile soției italianului, care a filmat scena. La rândul ei, femeia a fost lovită de cumnatul viceprimarului. Conflictul a ajuns și la urechile primarului, care a venit să-și ajute subalternul.

 „A zis că mai avem terenuri să-i dăm. Ne-a adresat injurii, el era pregătit de bătaie, după cum vorbea și ce agresiune ne adresa. Conflictul este pornit de la domnul Ivanov (n.r. primarul comunei), probabil că de data asta l-a împins pe dumnealui în față, ca să nu mai apară el”, a spus soția fermierului, pentru Antena 3 CNN.

„Polițiștii care s-au deplasat la fața locului s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca în funcție de cercetări, de concluziile medico-legale și de poziția procesuală a victimei să fie dispuse măsuri legale”, potrivit poliției.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite