Buzoianul acuzat că și-a violat fiica de când aceasta avea 12 ani a fost arestat preventiv

0
Publicat:

Bărbatul din Scorțoasa acuzat că și-a violat fiica de 14 ani în mod repetat a ajuns în fața judecătorului. Individul, în vârstă de 35 de ani, va petrece următoarea lună în spatele gratiilor.

Violatorul a ajuns în arestul IPJ Buzău. SURSA Arhivă
Violatorul a ajuns în arestul IPJ Buzău. SURSA Arhivă

Bănuitul se află de aproape 48 de ore în Centrul de Arest Preventiv al IPJ Buzău.

„Instanța a admis propunerea polițiștilor și față de bărbat a fost luată măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, informează IPJ Buzău.

Fapta care a șocat întreaga comunitate din Scorțoasa a ieșit la iveală zilele trecute, atunci când una dintre fiicele bărbatului le-a mărturisit psihologilor de la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău că a fost violată de propriul tată.

Adolescenta de 14 ani mai are încă două surori, mai mici, iar până de curând locuia cu ele și cu părinții lor, în comuna Scorțoasa, satul Balta Tocila. La sfârșitul acestei veri, mama a decis să divorțeze și să intre temporar, împreună cu fiicele sale, în grija Protecției Copilului.

Fata le-a mărturisit psihologilor de la DGASPC Buzău că, în urmă cu doi ani, în 2020, tatăl său ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale orale. De atunci, violurile s-ar fi repetat. Imediat, angajații DGASPDC Buzău au sesizat Inspectoratul Județean de Poliție, care a demarat ancheta.

În prima fază, copila a fost supusă unor controale neuropsihiatrice. După confirmarea obținută în urma cercetărilor și a expertizei medicale, oamenii legii au dispus reținerea pentru 24 de ore a violatorului.

”Vineri seară, un bărbat de 35 de ani, a fost reținut și se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Buzău”, ne-au declarat reprezentanții IPJ Buzău.

Localnicii din satul Balta Tocila sunt șocați și spun că nu le vine să creadă că vecinul lor a putut face asemenea grozăvie. Oamenii îl descriu ca pe un om normal, care muncea din greu și își îngrijea bine familia.

În trecut, el fusese plecat la muncă în străinătate, iar o perioadă fusese beneficiar de ajutor social. Ancheta oamenilor legii va stabili însă dacă au mai existat și alte victime.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite