Femei înfruntându-se în cuşcă şi lupte pe viaţă şi pe moarte. Cea mai mare gală MMA din Moldova se organizează la Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cea mai mare gală MMA din Moldova va fi organizată la Botoşani la începutul lunii octombrie FOTO RFX
Cea mai mare gală MMA din Moldova va fi organizată la Botoşani la începutul lunii octombrie FOTO RFX

Opt luptători şi două femei se vor înfrunta în cuşcă la Botoşani în cadrul celei mai mari gale Mixed Martial Arst (MMA). În ring se vor bate sportivi care au deja un nume în lumea luptelor: Ionuţ ”Pitbull” Atodiresei, Gheorghe Ignat zis ”Ursul Carpatin” şi Rayko ”The Lion” Levitchi. Marea bătălie se va da pe 6 octombrie.

Mixed Martial Arts(MMA) este unul dintre sporturile de contact cu cea mai mare priză la public peste ocean şi într-o continuă creştere în Europa. MMA este o combinaţie de sporturi de contact, de la lupte greco-romane până la kempo, box, karate şi jiu jistsu. Nebunia luptelor pe viaţă şi pe moarte în cuşcă câştigă teren şi în România. 

Pe 6 octombrie în premieră în Moldova se organizează una dintre cele mai mari şi importante gale MMA din ţară. Evenimentul care intitulat ”Show în cuşcă- V-o dă Moldova”, este organizat de RFX13 şi Primăria Botoşani. Luptele vor avea loc la Sala Polivalentă ”Elisabeta Lipă„ pe 6 octombrie începând cu ora 19.00. 

Război total în cuşcă

Ads by RandomPriceAd Options

Propriu-zis cei opt luptători înscrişi în competiţie se vor duela într-o cuşcă amenajată în mijlocul Sălii Polivalente. În cadrul evenimentului vor intra în ring şi nume consacrate deja ale MMA din România. Este vorba în principal de suceveanul Gheorghe Ignat supranumit ”Ursul Carpatin” şi rădăuţeanul Rayko ”The Lion” Levitchi. ”Ursul Carpatin” are deja opt victorii în cuşcă dintre care  patru în circuitul MMA consacrat din San Diego-California. 

Totodată în cadrul acestei gale va debuta în MMA şi un superstar al Local Kombat, Ionuţ ”Pitbull” Atodiresei. Sarea şi piperul galei va fi oferit totuşi de înfruntarea dintre două femei, tot în cuşcă. Este vorba de Gabriela Iacob şi Cristina Stanciu. Totodată la show-ul în cuşcă del a Botoşani vor evolua sportivi români în duel cu sportivi maghiari. Organizatorii spun că prin intermediul acestor gale doresc să promoveze MMA din România, competiia fiind transmisă live şi în peste 20 de ţări. 

”RXF este o organizaţie sportivă care îşi propune să dezvolte fenomenul MMA în România, promovând exclusiv sportivi români, ţelul final fiind acela de a descoperi vârfurile autohtone ale acestui sport bărbătesc, pregătindu-le mai apoi pentru confruntările cu sportivi din ţări în care curentul MMA este mult mai avansat”, spun organizatorii. Totodată şefii de la Primăria Botoşani spun că această gală este o mare oportunitate pentru municipiul Botoşani. ”Sunt un lucru pozitiv aceste evenimente, care popularizează până la urmă Botoşaniul. Dealtfel oraşul merită această atenţie având în vedere că şi alte evenimente sportive de top organizate la Botoşani, s-au desfăşurat în condiţii impecabile”, spune viceprimarul Cosmin Andrei.

citiţi şi:

Lupte în cuşcă, la Bârlad. Cupa Moldovei la MMA, un sport extrem pentru pasionaţii de arte marţiale

FOTO Clasamentul cluburilor în cadrul “Cupei Wazary” Bârlad

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite