FOTO Clasamentul cluburilor în cadrul “Cupei Wazary” Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia de arte marţiale s-a desfăşurat duminică, 10 august,  într-o atmosferă încinsă, la propriu şi la figurat, în sala de sport a Liceului Industrial “Al. I. Cuza” Bârlad.

Competiţia de arte marţiale “Cupa Wazary” - ediţia I la submission a avut o participare numeroasă. 77 de sportivi de la cinci cluburi s-au întrecut pentru medaliile de aur. Meciurile s-au disputat într-o atmosferă încinsă, sala nefiind prevăzută cu aparate de aer condiţionat. Spre finalul competiţiei, temperatura în sala de sport depăşea cu mult pragul critic de 35 de grade Celsius.

Trei dintre cluburile de arte marţiale participante sunt din Bârlad, unul din Tecuci şi celălalt din Braşov: Clubul Shi Tei Doko Bârlad - antrenor Bogdan Mazilu, Clubul sportiv Kentai Dojo Bârlad - antrenor Daniel Vasilache, Clubul Wazary Dojo Bârlad - antrenor Alexandru Rotaru, Clubul sportiv Vipguard Tecuci - antrenor Luis Turcu şi Clubul Sportiv Shind - Do Braşov - antrenor Nicuşor Ilie.

Clasamentul cluburilor a fost urmatorul:

- Locul 1 CS Wazary Dojo cu 10 medalii de aur
- Locul 2 CS Vipguard Tecuci cu 9 medali de aur
- Locul 3 CS Shi Tei Doko Barlad cu 5 medalii de aur
- Locul 4 CS Shind Do Brasov cu 2 medalii de aur
- Locul 5 CS Kentai Dojo Barlad cu 1 medalie de aur

Organizatorii au apreciat că a fost un concurs care a oferit un adevărat spectacol marţial, meciurile disputate fiind pe categorii de vârsta şi greutate, iar nivelul tehnic a fost unul ridicat.

Din punctul meu de vedere, a fost o competiţie reuşită. S-a evidenţiat spiritul de fair-play şi pregătirea tehnică a tuturor sportivilor înscrişi. Pentru noi a fost un ultim test înaitea Campionatului Naţional de Kempo la probele Submission şi Semi Kempo care se va desfăşura la Bucureşti pe 14 septembrie 2014. Evolutia sportivilor nostrii îmi dă încredere şi speranţa că la campionatul naţional vom obţine titlul cu numarul trei pentru clubul nostru”, a declarat Alexandru Rotaru, organizatorul concursului.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite