Doi interlopi au omorât o tânără nevinovată de 22 de ani într-o cursă ilegală de maşini. Fratele fetei este grav rănit la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O tânără a murit într-un accident produs de doi interlopi băuţi ce s-au luat la întrecere. FOTO www.monitorulbt.ro
O tânără a murit într-un accident produs de doi interlopi băuţi ce s-au luat la întrecere. FOTO www.monitorulbt.ro

Florin Stănescu şi Emil Bujor, doi interlopi din oraşul botoşănean Darabani, au fost arestaţi preventiv după ce au pariat 1.000 de euro pe care este mai rapid. Cei doi au băut bine după care s-au luat la întrecere prin Darabani. La un moment dat Stănescu a pătruns pe contrasens şi a lovit o maşină ce circula regulamentar. În urma impactului violent a rezultat moartea unei tinere de 22 de ani.

Doi botoşăneni au fost arestaţi preventiv astăzi de către Judecătoria Darabani după ce au produs un accident rutier cumplit în timpul unei curse ilegale în care o tânără de 22 de ani au decedat. Florin Stănescu, de 46 de ani şi Emil Bujor, de 47 de ani, cei doi fiind acuzaţi de comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, efectuarea de întreceri ilegale de maşini pe drumurile publice şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Florin Stănescu şi Emil Bujor au ajuns în arestul Poliţiei botoşănene după ce sâmbătă, 30 aprilie 2016, au fost implicaţi într-un teribil accident rutier pe strada 1 Decembrie din oraşul Darabani. Cei doi au organizat o cursă ilegală de maşini, iar unul dintre autoturisme, care circula pe contrasens, a lovit violent o maşină ce circula regulamentar.

Şoferiţa, o tânără de 22 de ani, a rămas blocată între fiarele contorsionate ale autovehiculului. Ea a fost scoasă din mormanul de fiare de pompieri şi dusă de urgenţă la Spitalul Judeţean din Botoşani, unde din nefericire la câteva ore de la accident a decedat. De asemenea, fratele tinerei, un minor de 14 ani, aflat pe scaunul din dreapta a fost grav rănit. Cealaltă maşină implicată în cursa nebunească pe străzile din Darabani a lovit şi ea o căruţă, pe care pur şi simplu a distrus-o, două persoane fiind rănite.

Accident Darabani. foto monitorulbt.ro

          O tânără a murit într-un accident produs de doi interlopi băuţi ce s-au luat la întrecere.                                                                          FOTO www.monitorulbt.ro

Din cercetările făcute de poliţişti a reieşit că Florin Stănescu, aflându-se la volanul unui Audi A5, s-a angajat în depăşirea autoturismului Audi A6 condus de Emis Bujor, ocazie cu care a izbit frontal automobilul Volkswagen Golf condus de Anda Dănăilă, în vârstă de 22 de ani, care circula regulamentar. În urma impactului, maşinile au fost proiectate într-o căruţă.

La scurt timp după producerea accidentului, mai mulţi localnici din Darabani ce îi cunosc pe cei doi şoferi au precizat că Stănescu şi Bujor s-au luat la întrecere, după ce au pus un pariu pe 1.000 de euro care e mai rapid.

Cei doi vitezomani erau băuţi bine. Dacă Emil Bujor avea o alcoolemie de 1,10 g/l alcool pur în sânge, Florin Stănescu prezenta o alcoolemie de 1,50 g/l alcool pur în sânge.

Accident Darabani. foto monitorulbt.ro

             O tânără a murit într-un accident produs de doi interlopi băuţi ce s-au luat la întrecere.                                                                       FOTO www.monitorulbt.ro

Lui Emil Bujor cunoscut ca şi Mimi Bujor nu îi este străin arestul poliţiei. Anul trecut aceasta a fost reţinut de către procurorii DIICOT pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi contrabandă de ţigări. Acesta este acuzat că ar fi condus o reţea de traficanţi de ţigări, din care făcea parte şi primarul comunei Păltiniş, Costel Romanescu.

Accidentul a produs vâlvă printre locuitorii din Darabani. Aceştia i-au blamat pe cei doi interlopi pentru cursa lor nebunească, exprimându-şi nemulţumirile în spaţiul virtual. Unul dintre aceştia chiar ne-a transmis următorul mesaj: „umblă mama fetei cu cuţitul în sacoşă prin oraş fiindcă şi băieţelul e internat în stare gravă. Făceau întrecere pe 1000 euro beţivanii şi au ucis o tânară nevinovată.

  Alte ştiri pe această temă:

Două accidente în a doua zi de Paşte: trei persoane au ajuns în stare gravă la spitalul din Turnu Severin

Accident pe o stradă din Buzău, provocat de un tânăr beat care nu avea carnet de şofer

Minor de 13 ani mort într-un accident auto. Şoferul beat a apăsat prea mult acceleraţie pe un drum off-road

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite