Accident pe o stradă din Buzău, provocat de un tânăr beat care nu avea carnet de şofer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina s-a făcut praf
Maşina s-a făcut praf

Un tânăr din Buzău, beat şi fără permis de conducere, a provocat luni dimineaţă, în jurul orei 6.00, un grav accident rutier pe strada Alexandru Marghiloman. Şoferul se afla în maşină împreună cu soţia sa când, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, a pus la pământ doi copaci de pe marginea străzii şi s-a oprit într-un stâlp de beton.

Poliţiştii au constatat că tânărul de 27 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi avea o concentraţie alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului conducătorul auto şi o pasageră de 27 de ani au suferit vătămări şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Pe durata sărbătorilor, poliţiştii au întocmit încă şase dosare penale după ce au depistat în trafic conducători auto sub influenţa alcoolului. Concentraţiile înregistrate de aparatele etilotest au fost de 1,15 mg/l, 1,07 mg/l, 0,98 mg/l,  0,97 mg/l , 0,74 mg/l şi 0,51 mg/l  alcool pur în aerul expirat. 

Cea mai mare concentraţie alcoolică de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost înregistrată în cazul unui bărbat de 35 de ani din Topliceni depistat la volanul autoturismului pe raza localităţii Topliceni.

Alte trei dosare penale au fost întocmite pentru conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, iar unul pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite