Doi angajaţi bănuiţi că furau mâncarea bolnavilor din spital. Au luat echivalentul a 50 de porţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Judeţean Mavromati FOTO Adevărul
Spitalul Judeţean Mavromati FOTO Adevărul

Doi angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani au fost prinşi furând din mâncarea bolnavilor. Incidentul a fost surprins de camerele de vedere din bucătăria spitalului iar conducerea unităţii sanitare a reclamat cazul la Poliţie.

Doi angajaţi ai Spitalului Judeţean ”Mavromati” din Botoşani, o angajată de la bucătărie şi un infirmier sunt bănuiţi că furau din mâncarea bolnavilor. Aceştia ar fi avut o metodă ingenioasă de a scoate mâncarea din bucătărie, fără a fi observaţi. Au fost însă surprinşi pe camerele de luate vederi din interiorul spitalului, iar conducerea unităţii sanitare i-a dat pe mâna Poliţiei.

Mâncarea a 50 de bolnavi dosită pentru a fi furată

Totul a început cu un control al conducerii spitalului pe data de 31 august, arată Monitorul de Botoşani. Cu ocazia acelui control, a fost descoperit un coş de inox destinat deşeurilor dar în interiorul acestuia se afla de fapt mâncare bună, depozitată într-un sac curat, arată aceeaşi publicaţie. Pe scurt, se bănuie că era alimente dosite într-un coş pentru deşeuri, pentru a fi sustras din bucătăria spitalului. 

Cu ocazia verificărilor, conducerea spitalului ar fi observat pe camerele de luat vederi o angajată a bucătăriei şi un infirmier care umblau cu acel coş. Întreaga situaţie a fost semnalată Poliţiei, chiar de conducerea spitalului. În plus, angajaţii vor trebui să răspundă în faţa unei comisii de disciplină. În coşul respectiv ar fi fost descoperită mâncare cât pentru 50 de bolnavi. Coform Monitorul de Botoşani, acolo s-ar fi aflat, un sfert din alocaţia de carne, pe o zi, pentru toţi bolnavii spitalului. Cei doi angajaţi sunt cercetaţi de poliţişti pentru delapidare. 


Vă recomandăm să citiţi şi :

Un ambulanţier din Prahova, prins de poliţie când fura motorină din rezervorul unei salvări

O româncă din Italia a furat 47.000 de euro şi bijuterii de mare valoare din casa prietenului care o găzduia

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite