Doi adolescenţi au fost răniţi într-un carambol cu trei maşini. Unul dintre autoturisme a rupt un gard

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un accident grav a avut loc în comuna Ibăneşti, judeţul Botoşani FOTO botosaneanul.ro
Un accident grav a avut loc în comuna Ibăneşti, judeţul Botoşani FOTO botosaneanul.ro

Într-o comună din judeţul Botoşani a avut loc un accident de circulaţie în care au fost implicate trei maşini. În urma carambolului, doi adolescenţi de 18 ani şi 16 ani au fost răniţi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Miercuri după-amiază, în localitatea Dumbrăviţa, comuna Ibăneşti, judeţul Botoşani a avut loc un accidente de circulaţie în care au fost implicate trei maşini. Incidentul a avut loc pe drumul care duce de la Dorohoi la Darabani, dar pe raza satului Dumbrăviţa. Un tânăr de 21 de ani aflat la volanul unei maşini a încercat să vireze la stânga pe un drum comunal. În acel moment s-a izbit violent de un alt autoturism condus de un tânăr de 20 de ani.

 În urma impactului una dintre maşini a ricoşat în al treilea autoturism şi s-a oprit într-un gardul unei case. În cele trei maşini implicate în carambol se aflau şapte persoane. Dintre acestea doi adolescenţi de 16 şi respectiv 18 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale. Maşinile au fost puternic avariate, un echipaj de pompieri intervenind pentru a decupla bornele bateriilor dar şi pentru a degaja combustibilul şi uleiul de pe şosea. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Razii în judeţul Ialomiţa pentru prevenirea accidentelor rutiere

Un tânăr a fost la un pas să-şi piardă viaţa după ce a căzut pe un munte urcat zilnic de sute de persoane

Botoşani


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri