Din victimă a ajuns agresor. Un botoşănean a fost omorât în bătaie de un bărbat din Deleni. Ucigaşul spune că a fost autoapărare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul din Botosani a fost găsit mort într-o grădină FOTO Adevărul
Bărbatul din Botosani a fost găsit mort într-o grădină FOTO Adevărul

Un botoşănean a fost omorăt ieri seară de un bărbat din Deleni. Ucigaşul a fost prins, acesta însă a spus oamenilor legii că el doar s-a apărat de botoşăneanul care îl atacase cu un par.

Ieri-seară cadavrul unui bărbat de 54 de ani din Frumuşica, Mihai G. a fost găsit de câţiva membrii ai familiei, luni într-o grădină din apropierea casei . 

Poliţiştii şi-au dat seama imediat că este vorba de o crimă, corpul victimei fiind plin de vânătăi.  Oamenii legii au dat de urma ucigaşului chiar în aceeaşi seară. 

După un interogatoriu care ar fi durat toată noaptea, bărbatul de 46 de ani bănuit că ar fi comis crima, originar din Deleni judeţul Iaşi  a spus poliţiştilor că a fost vorba de autoapărare. 

Acesta  a povestit oamenilor legii că în momentul în care a trecut luni după-amiază prin Frumuşica s-ar fi certat cu victima. Botoşăneanul ar fi reacţionat violent şi după ce a pus mâna pe un par l-a atacat pe bărbatul din Deleni. 

Acesta a fugit prin grădinile din împrejurimi, dar a fost ajuns de Mihai G. care ar fi încercat să îi dea cu parul în cap. Ieşeanul bănuit de crimă spune că atunci aflându-se întro situaţie fără ieşire s-a apărat şi a dat cu pumnii şi picioarele în omul care încerca să îl bată cu parul. 

Cel atacat s-ar fi dovedit mai vajnic decât botoşăneanul înarmat cu parul, iar cel din urmă ar fi murit din cauza loviturilor primite.  Ieşeanul spune că a dat la disperare şi apoi a fugit fără să mai vadă ce s-a întâmplat cu agresorul său. Cazul a fost preluat deja de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

citiţi şi: 

Ucigaşul sportivului Cristi Gălbenuşe din Slatina, transferat la penitenciarul-spital Rahova

Criminalul de la coaforul din Iaşi a încercat să se sinucidă înghiţind un pumn de pastile

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite