Cum a ajuns un sat întreg terorizat de un botoşănean. Umblă mereu cu barda la el şi a lovit grav doi localnici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi bărbaţi au fost atacaţi cu bărdiţa de sătean FOTO botosaninews.ro
Doi bărbaţi au fost atacaţi cu bărdiţa de sătean FOTO botosaninews.ro

Un bărbat de 45 de ani de pe malurile Prutului, judeţul Botoşani a ajuns o adevărată spaimă pentru localnici. Doi dintre aceştia au ajuns la spital după ce săteanul i-a lovit crunt cu o bărdiţă. Deocamdată agresorul este încă în libertate.

Localnicii din satul botoşănean Mitoc, un sat de pe malurile Prutului, spun că sunt terorizaţi de un consătean de 45 de ani. Bărbatul umblă cu arme albe la el, în special o bărdiţă, dar şi cu spray paralizant spune o vecină pentru botosaninews.ro. Mai mult decât atât, mărturiseşte femeia pentru aceeaşi publicaţie, bărbatul ar fi deosebit de agresiv, sătenii fiind speriaţi de comportamentul acestuia imprevizibil. Au şi motive, doi bărbaţi din sat au fost loviţi cu bărdaţi de individul agresiv. 

Unul dintre aceştia a ajuns la spital, ieri, după ce a primit o lovitură de bardă în zona coastelor. Un altul a fost atacat, din senin, spun sătenii, în timp ce-şi păştea oile. Oamenii locului spun că victima are coaste rupte şi o rană gravă la  picior, făcute tot cu bărdiţa, dar nu se duce la Poliţie de frică. Agresorul este încă în libertate dar oamenii legii din Botoşani au deschis dosar penal pentru lovire, alte violenţe dar şi furt. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 Bătaia cruntă între deţinuţi care a golit sala de judecată. Sângele a sărit pe pereţi, sub privirile îngrozite ale magistraţilor

VIDEO Scandal la vârful administraţiei locale din Râmnicu Vâlcea. Primarul, despre un rival: „A căzut ca dobitocul în cap“

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite