Cum a ajuns un copil de patru ani să fugă de la grădiniţă, fără ştirea educatoarei. S-a plimbat cu tramvaiul prin oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de patru ani a fugit de la grădiniţă şi s-a plimbat nestingherit cu tramvaiul. Cadrele didactice nu au reuşit să observe dispariţie micuţului, vatmanul tramvaiului fiind cel care a anunţat Poliţia.

Un copil de patru ani din municipiul Botoşani a fugit de la grădiniţă, luni dimineaţă. Micuţul a ieşit pur şi simplu din unitatea de învăţământ şi a plecat să se plimbe prin oraş. În zona Stadionului Municipal s-a urcat în tramvai. A fost observat însă de controlorul din tramvai. După ce l-a luat la întrebări pe puştiul de grădiniţă, vatmanul a chemat imediat Poliţia. Un echipaj de Poliţie Locală, a ajuns în zona Luceafărul, acolo unde tramvaiul a oprit după trei staţii. 

Copilul a fost luat de poliţiştii locali şi identificat. În cele din urmă a fost luat acasă de mama sa. Inspectoratul Şcolar Judeţean s-a sesizat deja în acest caz şi a demarat o anchetă, pentru a afla cum a fost posibil ca băieţelul de patru ani să dispară fără ca personalul să-şi dea seama. ”Am trimis o echipă la Grădiniţa ”Floare de Colţ”, care aparţine de Şcoala nr. 11 şi vom verifica împrejurările în care a plecat copilul. Trebuie să vedem cine este responsabil”, spune Gabriel Hârtie, inspector şcolar general la ISJ Botoşani.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Actriţa Rose McGowan şi-a povestit dramele: crescută cu bătăi într-o sectă, cu un tată abuziv şi o mamă neglijentă şi violată de Harvey Weinstein

Trecutul judecătoarei care a încurcat dosarele în procesul copilului omorât de sonda OMV. În 2017, a fost sancţionată cu 10% din salariu pentru gravă neglijenţă

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite