Crimă îngrozitoare în nordul ţării. Un bărbat de 63 de ani a fost bătut şi aruncat în fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia investighează crima FOTO botosaneanul.ro
Poliţia investighează crima FOTO botosaneanul.ro

Un bărbat de 63 de ani din Botoaşni a avut parte de un sfârşit îngrozitor. A fost bătut şi aruncat într-o fântână de un consătean mai tânăr. Făptaşul este recidivist, fiind condamnat în trecut pentru tentativă de omor.

O crimă şocantă a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, într-o comună de pe malul Prutului, în judeţul Botoşani. Un bărbat de 37 de ani, din satul Miorcani, comuna Rădăuţi Prut, şi-a ucis cu sălbăticie consăteanul în vârstă de 63 de ani. Victima locuia în aceeaşi casă cu agresorul, fiind în grija acestuia.  În noaptea de 13 spre 14 ianuarie, spun procurorii, cei doi s-au certat destul de serios. 

Scos din minţi, bărbatul mai tânăr şi-ar fi lovit în repetate rânduri consăteanul. L-ar fi aruncat într-o roabă şi mai apoi direct într-o fântâna aflată la câteva sute de metri depărtare de casă. În urma leziunilor, bărbatul a decedat. A doua zi, vecinii au sesizat dispariţia bărbatului mai în vârstă ş au început să-şi pună întrebări. În cele din urmă a fost chemată Poliţia. 

Principalul suspect a fost bărbatul de 37 de ani. În momentul de faţă acesta este cercetat pentru omor calificat. Săteanul bănuit de crimă este recidivist, având în trecut şi o condamnare pentru tentativă de omor. Totodată, se presupune că agresorul ar avea şi probleme psihice, de aceea a fost internat pentru o expertiză psihiatrică. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 Femeie ucisă în bătaie într-o parcare din oraşul vrâncean Odobeşti. Criminalul a fost reţinut

Un cuplu a petrecut 27 de ani după gratii pentru o crimă pe care nu a comis-o. Ea a fost eliberată la aproape 70 de ani, dar el a murit înainte de a fi exonerat

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite