Ce spaimă a tras un român din cauza nevestei. Memoria scurtă a femeii l-a făcut să ajungă în vizorul Poliţiei

0
0
Botoşăneanul s-a speriat că i-a dispărut maşina FOTO botosaneanul.ro
Botoşăneanul s-a speriat că i-a dispărut maşina FOTO botosaneanul.ro

Un botoşănean era să plătească scump din cauza neatenţiei soţiei. Aceasta a uitat unde a parcat maşina dar şi să-i spună soţului acest aspect. Bărbatul a anunţat la 112 că i-a fost furat autoturismul.

Un caz hazliu a fost înregistrat de poliţiştii botoşăneni în urmă cu două zile. Un bărbat de 50 de ani a sunat la Poliţie spunând că i-a fost furată maşina din faţa blocului. Botoşăneanul avea un loc special de parcare şi în dimineaţa zilei de 16 februarie a constatat că maşina nu mai era la locul obişnuit, acolo unde o lăsase ultima dată.

”Hoţul” era de fapt soţia

Poliţiştii au efectuat cercetări pentru furt de autoturism. Au reuşit însă să găsescă rapid maşina într-o altă parcare din apropierea blocului în care trăieşte reclamantul. Tot cu ajutorul poliţiştilor botoşăneanul a aflat că de fapt soţia a plecat cu maşina la plimbare şi  a parcat maşina în altă parte. A uitat însă unde şi se pare i-a fost teamă să-i spună soţului că habar nu are unde a lăsat autoturismul. Botoşăneanul a primit un avertisment pentru că a apelat nejustificat numărul unic de urgenţă 112.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Doi tineri care i-au terorizat pe proprietarii de maşini din Galaţi au fost arestaţi. În trei zile, au spart zeci de autovehicule

Cum să prevenim spargerea propriului autoturism. Greşelile pe care le fac proprietarii de maşini

Mai multe - Botoşani

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite