Doi tineri care i-au terorizat pe proprietarii de maşini din Galaţi au fost arestaţi. În trei zile, au spart zeci de autovehicule

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 26 de ani şi un adolescent de 17 ani sunt acuzaţi de furt calificat, în formă continuată, fiind identificaţi ca autorii a zeci de furturi din maşini prin spargerea geamurilor de la portiere.

Pe 2 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Galaţi au identificat doi tineri cu vârsta de 17 şi 26 de ani, din municipiul Tecuci, şi un altul de 22 de ani, din comuna Matca, suspectaţi de comiterea mai multor furturi.

”Din cercetări a reieşit că, în perioada 31 ianuarie – 02 februarie, cei trei ar fi comis 26 de infracţiuni de furt şi tentative de furt din auto, folosind modul de operare <<spargerea geamului portierei>>. Aceştia sunt, de asemenea, bănuiţi că, în aceeaşi perioadă, ar fi sustras bunuri şi bani din trei societăţi comerciale din municipiul Galaţi. Prejudiciul provocat de cei trei tineri, atât prin sustragerea bunurilor, cât şi prin distrugere, se ridică la suma de aproximativ 17.000 de lei”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Odată cu depistarea hoţilor, poliţiştii au reuşit să recupereze 80% dintre bunurile sustrase. Suspecţii au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore,  iar pe 3 februarie instanţa de judecată a  emis mandate de arestare pe numele acestora pentru o perioadă de 30 de zile.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite