Carambol în trafic. Un şofer a spulberat cu autoturismul alte două maşini care stăteau la semafor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În accident au fost implicate trei maşini FOTO Radar Oficial
În accident au fost implicate trei maşini FOTO Radar Oficial

Ieri seară a avut loc un grav accident în municipiul Botoşani. Trei autoturisme au fost avariate după ce un şofer a pierdut controlul asupra volanului. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un accident grav de circulaţie a avut loc ieri seară în municipiul Botoşani. Trei maşini au fost implicate într-un carambol pe Bulevardul Mihai Eminescu, una dintre cele mai tranzitate artere a oraşului. În urma accidentului o persoană a fost rănită şi dusă de urgenţă la spital.

Maşini spulberate la semafor

Incidentul a avut loc marţi seara la intersecţia străzilor Octav Onicescu cu Bulevardul Mihai Eminescu. Mai precis la semaforul amplasat în această intersecţie. În acel momentul semaforul era funcţional iar două autoturisme aşteptau la culoarea roşie. 

În acel moment şoferul unui alt autoturism a pierdut controlul asupra volanului şi s-a izbit din plin în maşinile oprite la semafor. În urma impactului toate trei autotursimele au fost avariate. Şoferul vinovat a ajuns cu maşina pe trotuar. Acesta din urmă a fost rănit şi dus de urgenţă cu ambulanţa la spital. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Bătrână de 81 de ani, accidentată de ziua ei. Un autoturism a lovit-o în plin pe trotuar

Peste 60 de patrule, în acţiune în ultimele 24 de ore. Poliţia a intervenit la 29 de evenimente

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite