Botoşani: Tâlhari la bătrâneţe: Doi pensionari au atacat şi jefuit o bătrânică de 70 de ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi pensionari pe caz de boală, trecuţi de 50 de ani, sunt cercetaţi penal pentru violare de domiciliu şi tâlhărie. Bărbatul a fost arestat preventiv.  

Concubinii de 52 şi, respectiv, 53 de ani şi-a plănuit atacul ca în filme. Ei au intrat în casa bătrânei de 70 de ani, de pe strada Puşkin, în timpul nopţii când pensionara se odihnea. Ameninţată cu bătaia de cei doi concubini, victima le-a dat tâlharilor cu părul alb cei 1000 de lei pe care i-a strâns cu greu pentru înmormântare numai ca să scape cu viaţă. Pradată şi îngrozită de fapta celor doi pensionari, bătrânica a găsit însă puterea să sune la 112.

O săptămână i-au căutat criminaliştii pe cei doi tâlhari pensionari care au fost reţinuţi pentru violare de domiciliu şi tâlhărie. „ Femeia de 52 de ani este cercetată în stare de libertate date fiind afecţiunile medicale de care suferă. Concubinul ei a fost arestat preventiv pentru 29 de zile şi se află în arestul Pooliţiei" a declarat Daniela Darea, purtător de cuvânt IJP Botoşani. Cei doi pensionari le-au spus poliţiştilor că au recurs la acest gest din cauza problemelor financiare.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite