Botoşani: Spectacol caritabil pentru ajutorarea bolnavilor psihic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaţia Estuar ,care  îngrijeşte 80 de adulţi cu probleme psihice, nu are bani nici pentru salariile angajaţilor. Pentru strângerea de fonduri necesare continuă programelor va fi organizat sâmbătă un spectacol caritabil.

Spectacolul are loc sâmbătă la ora 18.00 la Teatrul,, Mihai Eminescu".

Liceenii actori de la Colegiile,, Mihai Eminescu" şi ,,A.T.Laurian" vor pune în scenă piesele ,, Croitorul" după Slamovir şi ,,Jocul de-a vacanţa" de Mihail Sebastian. La manifestări sunt aşteptate personalităţi culturale, reprezentanţi ai autorităţilor locale dar şi simpli cetăţeni care vor să le întindă o mână de ajutor persoanelor cu probleme psihice

,, Avem grijă de 80 de persoane cu probleme psihice. Încercăm să le oferim opţiuni sociale şi alternative adulţilor cu probleme de sănătate mintală, pentru reintegrarea lor în comunitatea românească. Din păcate, fondurile fundaţiei sunt limitate şi nu avem bani pentru continuarea acestor programe. De aceea, orice sprijin este binevenit" a declarat Adina Pascal, director executiv al Fundaţiei Estuar Botoşani.

În contul invitaţiei pe care o veţi primi , puteţi dona cinci lei pentru activităţile fundaţiei care nu mai are bani nici pentru plata celor trei angajaţi. Toate acţiunile se fac pe bază de voluntariat şi au atras  atât elevi ai liceelor din oraş dar şi tineri din străinătate.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite