Botoşani: Sonorizarea le-a făcut probleme şi Zdubilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roman Iagupov, solistul vocal al formaţii ,, Zdob şi Zdub" a fost vizibil deranjat de sonorizare şi a refuzat să mai stea de vorbă cu fanii. În ciuda problemelor tehnice, piesa,, Videli noch" a extaziat cei9 peste 6000 de spectatori care au cântat şi au dansat alături de moldoveni.

Înfiinţată în 1994 în Republica Moldova, trupa ,, Zdob şi Zdub" este difuzată la peste 20 de posturi europene. Moldovenii care au urcat pe aceeaşi scenă alături de Apollo 440", " Bloodhound Gang ", "Therapy", "Oasis" şi au ridicat în picioare peste 150 de mii de fani în Rusia, au urcat aseară şi pe scena din Botoşani pentru 6500 de euro.

Ascultă:

Zdob si Zdub - videli noch

Zdob si zdub draga otee

Zdob si Zdub - Dimineata pe racoare

Programat pentru ora 22.00, concertul a fost întârziat de micii artişti locali care nu mai conteneau să urce pe scena festivalului. Tocmai de aceea, organizatorii au fost nevoiţi să ceară trupei Publika să să îşi întrerupă spectacolul şi să coboare de pe scenă pentru a face loc Zdubilor.

Mai bine de 15 minute, moldovenii şi-au acordat instrumentele dar sonorizarea nu a părut deloc pe placul lor. Pe tot percursul concertului,  unul dintre trompetiştii formaţiei,  Valeriu Mazalu, a dat indicaţii staffului tehnic căruia i-a cerut să regleze sunetul. Solistul trupei, Roman Iagupov, s-a arătat încă de la început vizibil deranjat de problemele tehnice iar la finalul concertului a plecat de pe scenă fără să dea autografe şi să se fotografieze cu fanii.

În ciuda problemelor tehnice de care sau plâns în aceste zile atât Direcţia 5 cât şi Bad Boyes Blue, moldovenii au reuşit să extazieze publicul. Peste 6000 de botoşăneni de toate vârstele au dansat şi au cîntat pe piesele Videli Noch( Am Văzut noaptea) , Nunta extremală, DJ Vasile, Every Body in The casa mare ori Bunica bate toba. ,, S-a auzit cam tare basul dar a fost bine. Nu în fiecare zi ajunge Zdob şi Zdub la Botoşani. A fost o seară minunată" a spus Andreea Luca, agent bancar.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite