Botoşani: Show incediar în poligonul ACR. Monştrii Samson si Godzilla vor strivi zece Dacii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giganţi pe patru roţi propulsaţi  de motoare puternice şi maşini care sar prin flăcări. Asta pot să vadă botoşănenii, sâmbătă, duminică şi luni după amiază în poligonul ACR, într-o demonstraţie incendiară a unor cascadori din Germania .

Botoşănenii au ocazia unică să participe timp de o oră şi jumătate la un spectacol de cascadorie inedit susţinut  de trupa germană „Alexis". Cascadorii vor face senzaţii tari cu cele şapte numere  pe care le au incluse în program. Nemţii vor arăta pe viu botoşănenilor cum vor sări cu maşinile printr-o perdea de foc, vor merge pe două roţi şi nu în ultimul rând vor strivi zece Dacii cu cele doua maşini "Big Foot" supranumite Samson şi Godzilla,  adevăraţi monştri cu cauciucuri de doi metri înaltime.

Managerul cascadorilor germani din Nürnberg  este singurul român din trupă şi a ţinut neapărat ca în turnelul lor prin ţară să fie inclus şi municipiu Botoşani. „Cei care asistă la spectacol au cu siguranţă parte de multă adrenalină. Cascadorii din trupa Alexis realizează numere fară niciun trucaj şi fără pregătiri sau măsuri de protecţie. ", a precizat Mircea Robu, managerul trupei Alexis.

Vedetele incotestabile ale show-ului sunt cele două maşini "Big Foot", doi mastodonţi cu roţi de doi metri diametru şi propulsaţi de motoare de 500 de cai putere în care s-a investit în total 120.000 de euro. „Nu ştim cu exactitate câtă benzină  consumă o astfel de maşină şi nici nu ne interesează, dar cu siguranţă  lăsa cu gura căscată tot publicul. Cred că se duce în 70 de litri la suta de kilometri,  are 4 tone şi face praf tot ce are în cale.", îşi laudă monştrii, Mircea Robu. Victimele giganţilor botezaţi Samson şi Godzilla vor fi zece Dacii bătrâne luate cu împrumut de la REMAT Botoşani.

Samson şi Godzilla v.s bătrâna Dacia 1310 (foto)

image
Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite