Basarabean prins cu un permis de conducere rusesc fals obținut cu 25.000 de ruble. Cel care i l-a vândut ar fi fost instructor auto

0
Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit asupra unui bărbat, cu cetățenie Republica Moldova, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Rusia, care era fals.

Basarabeanul prins cu permisul rusesc fals FOTO Poliția de Frontieră
Basarabeanul prins cu permisul rusesc fals FOTO Poliția de Frontieră

Pe 29 septembrie 2023, în jurul orei 23.35, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism înmatriculat în Cehia, un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, în vârstă de 37 de ani.

La controlul de frontieră, asupra bărbatului a fost descoperit un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Rusia, care avea imprimate datele de identitate și fotografia acestuia.

„Cu ocazia verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals”, au stabilit polițiștii de frontieră.

 Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a obținut permisul contra sumei de 25.000 de ruble de la un concetățean care se presupune că ar fi fost instructor auto.

 Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale și conducerea unui autoturism fără a deține permis de conducere.

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite