Bărbat ucis de caniculă. A căzut în plină stradă iar temperatura corpului depăşea 40 de grade Celsius

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Canicula din acest weekend a făcut ravagii la Botoşani. Un bărbat şi-a pierdut viaţa din cauza căldurii excesive. Acesta a căzut în plină stradă.

Un bărbat de 56 de ani din oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani, şi-a pierdut viaţa din cauza căldurii excesive din acest weekend.

Victime ale caniculei

Încă de joi seara, Botoşaniul s-a aflat sub codu galben şi mai apoi de vineri sub cod portocaliu de caniculă, Cu toate acestea oamenii din zonele rurarlizate precum oraşul Flămânzi au continuat să muncească sub soarele arzător. Acest lucru i-a fost fatal însă, unui bărbat de 56 de ani din oraşul Flămânzi. Sâmbătă seara după o zi de muncă pe vreme de caniculă, botoşăneanul s-a prăbuşit în plină stradă.  A fost dus la centrul de permanenţă al medicului de familie din oraş. Acesta văzând starea gravă în care se află flămânzeanul a chemat de urgenţă ambulanţa. Încă din ambulanţă s-a trecut la resuscitarea bărbatului, dar acesta a decedat ulterior la spital în urma unui stop cardio-respirator. Temeperatura corpului victimei depăşea 40 de grade Celsius. Totodată acesta ar fi avut şi probleme cardiace.  Totodată în acest weekend şi alte trei persoane au ajuns la Urgenţe din cauza caniculei. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Al doilea gălăţean decedat din cauza caniculei din aceste zile. Omul a murit pe câmp, unde-şi păştea animalele

Un bărbat de 48 de ani a murit după ce a ignorat temperaturile extreme şi a muncit pe câmp toată ziua

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite