Atentate la Bruxelles. O botoşăneancă şi fetiţa ei, rănite în iadul de la Bruxelles. Femeia şi copilul de 5 ani se aflau chiar în vagonul de metrou care a explodat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O botoşăneancă şi fetiţa ei au fost rănite în atentatele de la Bruxelles. Femeia de numai 23 de ani este arsă pe corp, după ce o bombă a explodat chiar în vagonul metroului în care se afla cu fiica de 5 ani.

În urma atentatelor teroriste din capitala Belgiei, de pe 22 martie, soldate cu zeci de morţi şi sute de răniţi, a căzut victimă şi o tânără botoşăneancă cu fiica ei de numai 5 ani. Femeia se numeşte Roxana Ştefănucă şi este din Darabani, cel mai nordic oraş al României, situat în judeţul Botoşani. 

Din primele informaţii, oferite inclusiv de sora acesteia din Răchiţi, judeţul Botoşani, dar şi de la alte cunoştinţe, botoşăneanca rănită are 23 de ani şi este stabilită  în Belgia, de ani de zile, cu soţul acesteia, care are o mică afacere în Bruxelles. 

Botoşăneanca se afla cu fetiţa ei de 5 ani, exact în vagonul metroului în care a explodat bomba plantată de terorişti. Se pare că femeia şi copila, sunt singurele supravieţuitoare din vagonul morţii. Botoşăneanca dar şi fiica sa au suferit arsuri  şi se află internate în spitale diferite din Bruxelles. Vom reveni cu detalii despre situaţia acestora.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Atentate la Bruxelles. Mamă şi fetiţa ei de nici doi ani, printre românii răniţi în actele teroriste din capitala Belgiei

Atentate la Bruxelles. Clujeancă din capitala Belgiei: „Viaţa merge înainte. Nu poţi să te gândeşti în fiecare secundă că va exploda bomba”

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite