A crezut că are o tumoră la stomac, dar de fapt era însărcinată. Botoşăneanca care a ajuns mamă la doar 13 ani, fără să ştie că este gravidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tănăra a născut un copil sănătos la Maternitatea Botoşani FOTO Adevărul
Tănăra a născut un copil sănătos la Maternitatea Botoşani FOTO Adevărul

O copilă de 13 ani din judeţul Botoşani a stat nouă luni cu un copil în pântece fără să ştie că este gravidă. Nici măcar rudele nu au sesizat, mai mult fiind bănuită că ar avea o tumoră care tot creşte în stomac. Abia când a născut fata şi-a dat seama că era gravidă.

M.C. de 13 ani locuieşte în satul Buhăceni din zona Truşeştului, judeţul Botoşani. 

Fata a ajuns cu o ambulanţă de urgenţă la spital, rudele fiind disperate că este pe moarte din cauza unei tumori care îii creşte în pântece. 

Medicii şi-au dat imediat seama că tânăra este de fapt însărcinată şi că a intrat în travaliu. A născut în câteva ore un copil perfect sănătos. Atât fata cât şi mama acesteia dar şi alte rude de la Buhăceni susţin că habar nu aveau că fata era gravidă. 

Tânăra se simţea rău şi îi creştea burta. Mama acesteia credea că s-a îmbolnăvit de cancer şi că îi creşte o tumoră în burtă. A precizat medicilor că dorea să vină la un consult, dar încă nu aveau bani să facă analize şi consultaţii la Botoşani. Astăzi dimineaţă fetei i-a fost însă prea rău şi au chemat ambulanţa.  

Consăteanul care ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fata ar putea fi cercetat însă pentru relaţii sexuale cu minorii, fiindcă ar fi major. Tânăra se află sub îngrijire medicală alături de copil.

citiţi şi:

Circa 20.000 de adolescente mame, în 2012. Statistici îngrijorătoare

O minoră de 15 ani a născut lângă veceul de lângă casă

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite