Zece cadouri exotice pentru Valentine's Day. De la „prezervativul“ pentru sticla de vin la hârtia igienică cu mesaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cu siguranţă hârtia igienică cu mesaje vă va fece partenerul să râdă FOTO: buzzfeed.com
Cu siguranţă hârtia igienică cu mesaje vă va fece partenerul să râdă FOTO: buzzfeed.com

Valetine`s Day bate la uşă, unii îndrăgostiţi sunt puşi în dificultate de identificarea cadoului perfect cu această ocazie. Americanii par să fie mult mai relaxaţi din acest punct de vedere şi mizează pe cadouri amuzante, dar şi folositoare.

Ce cadou aş putea achiziţiona de Valentine`s day? Este o întrebare pe care o auzi des zilele acestea. Buzzfeed.com ne propune să ne relaxăm, cu o serie de cadouri pe cât de amuzante, pe atât de folositoare, care pot fi oferite persoanei iubite cu această ocazie:

- Prezervativ pentru sticla de vin – ineditul dop vine într-un ambalaj asemănător prezervativului şi potrivit celor care l-au folosit chiar împiedică vărsarea lichidului.

- Mască pentru fund – Este realizată dintr-un amestec de plante, iar rezultatele ar fi chiar uimitoare – îţi oferă o piele netedă, ca a unui bebeluş. Aceasta vine în 4 variante, pentru hidratare şi tonifiere, pentru fermitate, pentru detoxifiere şi pentru reîntinerire. O astfel de mască costă 10 dolari.

- Un buchet de salamuri – este cadoul ideal pentru gurmanzi. Buchetul conţine mai multe tipuri de mezeluri şi ajunge să coste şi 60 de dolari, în funcţie de produsele folosite.

Imagine indisponibilă

Foto: buzzfeed.com

- Şosete cu mesaje de dragoste – cu siguranţă acest cadou va atrage cel puţin un zâmbet.

- Forme pentru fursecuri cu poziţii sexuale – dacă iubita ta este pasionată de dulciuri, cu siguranţă va „gusta” acest cadou inedit. Un set cu astfel de forme poate fi cumpărat de pe Internet cu 10 dolari.

cadouri funny valentines day buzzfeed.com  3

Foto: buzzfeed.com

- Hârtie igienică cu mesaje amuzante şi drăguţe – Preţul unei role ajunge la 10 dolari, însă reacţiile determinate merită toţi banii, spun cei care au achiziţionat acest cadou.

- Lenjerie intimă personalizată – în cazul acestui cadou limita e cerul. Poţi imprima pe lenjerie mesaje drăguţe sau amuzante sau chiar selfie-uri cu tine.

- Un lănţişor cu un vibrator funcţional pe post de pandantiv – deşi pare greu de crezut, aceste bijuterii arată chiar bine şi sunt disponibile în mai multe nuanţe. Preţul lor porneşte de la 70 de dolari.

cadouri funny valentines day buzzfeed.com  4

Foto: buzzfeed.com

- Tăviţă cu cuburi de gheaţă cu nuduri – Preţul unui astfel de cadou inedit ajunge la 13,5 dolari, iar utilitatea este de necontestat.

- Ruj în formă de penis – Femeile care nu ies din casă fără ruj sigur vor gusta acest cadou, care poate fi oferit şi cu alte ocazii. Să nu mai punem la socoteală faptul că este un dar accesibil ca preţ. Un set cu 12 rujuri de diferite culori costă doar 17 dolari.

Vă mai recomandăm:

Idee inedită de business. Cum arată buchetele comestibile, în care florile sunt înlocuite cu fructe

15 lucruri inedite despre tatuaje. Americanii cheltuiesc anual 1 miliard şi jumătate de dolari pentru colorarea pielii

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite