VIDEO Doi bărbaţi din Bistriţa-Năsăud au murit după ce au fost loviţi de lemnele căzute dintr-o remorcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii se chinuie să-l salveze pe bărbatul de 30 de ani strivit şi el de lemnele căzute din remorcă FOTO: Adevărul
Medicii se chinuie să-l salveze pe bărbatul de 30 de ani strivit şi el de lemnele căzute din remorcă FOTO: Adevărul

În urmă cu puţin timp doi bărbaţi au murit în localitatea Tureac din Bistriţa-Năsăud, loviţi  de lemnele căzute dintr-o remorcă. Aceasta s-a răsturnat într-o curbă, iar lemnele au căzut pe cei doi bărbaţi care aşteptau autobuzul într-o staţie.

 UPDATE:

În ciuda eforturilor depuse de medicii ajunşi la faţa locului, se pare că şi al doilea bărbat şi-a pierdut viaţa. În staţia de autobuz se mai afla încă o persoană, care însă a reuşit să scape fără nicio zgârietură.

Locuitorii comunei Tureac sunt revoltaţi, mai ales că şoferul şi el din localitate, care nu avea mai mult de 20 de ani, nu ar deţine nici permis de conducere pentru maşini mari de marfă.


Un accident nefericit a curmat viaţa unui bărbat în urmă cu puţin timp în localitatea Tureac, pe DN17. Un alt  bărbat se află în stare gravă, şansele sale de supravieţuire fiind minime. Toate acestea după ce cei doi, în timp ce aşteptau autobuzul în staţie, au fost loviţi de lemnele căzute dintr-o remorcă ce s-a răsturnat pe DN17.

Se pare că şoferul autotractorului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul volanului, remorca făcând balans şi răsturnându-se într-o curbă. Lemnele au ajuns pe carosabil, dar şi în staţia de autobuz, unde i-au lovit pe cei doi bărbaţi.

Bărbatul care şi-a pierdut viaţa este din Tureac şi are 50 de ani. Celălalt care se află în stare gravă este şi el din localitate şi are în jur de 30 de ani.



Vă mai recomandăm:

Un porc mistreţ a cauzat două accidente rutiere pe DN17

Un accident stupid i-a curmat viaţa unui şofer profesionist din Mureş



 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite