Vezi cum arată Colibiţa, cel mai frumos loc din Bistriţa-Năsăud în 2011 GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iarna a transformat staţiunea Colibiţa din judeţul Bistriţa-Năsăud într-un adevărat colţ de rai. Odată ajuns în vârful munţilor civilizaţia dispare şi în faţa ochilor apare un peisaj feeric

Munţi acoperiţi de zăpadă, case îngropate în năneţi, lacul care străluceşte sub razele soarelui, toate acestea creează o imagine greu de închipuit pentru cei care îşi duc traiul în oraşele aglomerate, pline de blocuri gri şi maşini care roiesc în jur.

image

Click pe poze pentru a vedea peisaje din Colibiţa

La Colibiţa timpul pare să se oprească în loc şi fumuseţea peisajului cucereşte pe oricine ajunge aici. Stratul de zăpadă, ajuns în aceste zile la 17 centimetri, acoperă tot în jur şi doar lacul rămâne albastru şi face notă discordantă în marea de alb. Kilometri întregi de zăpadă necălcată de om se întind în faţa ochilor, iar civilizaţia rămâne la zeci de kilometri depărtare şi pare un vis urât în acest colţ de paradis.

image

Click pe poze pentru imagini extraordinare de la Colibiţa

Turiştii care vor să ajungă aici au acum la dispoziţie şi un drum modernizat, iar la pensiunile din zonă pot să guste o porţie de cina porcului, gătită aşa cum doar bunicile ştiu să o pregătească şi se pot încălzi cu un pahar de ţuică bistriţeană făcută 100% din prune culese toamna de pe dealurile din apropiere.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite