Un bistriţean stabilit în Spania şi-a măcelărit fosta iubită, după care s-a spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi au fost împreună, însă năsăudeanul o agresa adesea fizic FOTO: Florin Cilica
Cei doi au fost împreună, însă năsăudeanul o agresa adesea fizic FOTO: Florin Cilica

Un bistriţean stabilit în Spania, în localitatea Arganda del Rey, şi-a omorât cu sânge rece fosta iubită miercuri noaptea. Acesta a atacat-o pe tânăra de 25 de ani din localitatea bistriţeană Tărpiu cu un cuţit, iar după ce aceasta s-a stins bărbatul s-a spânzurat.

O crimă a şocat comunitatea de români din localitatea spaniolă Arganda del Rey. Miercuri noaptea, Adrian Cotu, un năsăudean de 29 de ani stabilit în Spania, şi-a atacat fosta iubită, şi ea româncă, cu un cuţit de bucătărie. După ce aceasta s-a stins, tânărul a luat o funie şi s-a spânzurat. Trupurile celor doi au fost găsite puţin după miezul nopţii de o cunoştinţă, care a şi alertat poliţia.

Potrivit elmundo.es, poliţiştii care au ajuns la faţa locului au descoperit-o pe Anca Ilovan plină de sânge, cu multiple răni pe braţe şi cu un cuţit înfipt în gât. Lângă ea zăcea iubitul tinerei, spânzurat.

Cei doi erau din Bistriţa-Năsăud, Adrian Cotu din oraşul Năsăud, iar Anca Ilovan din localitatea bistriţeană Tărpiu. Bărbatul este cunoscut ca fiind o persoană violentă, bistriţeanca denunţându-l la poliţie în repetate ori pentru că o agresa.
 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite