Un bătrân a fost mutilat la centrul din Nuşeni din cauza neatenţiei celor care asfaltau curtea instituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu trei săptămâni un bătrân cu deficienţe locomotorii internat la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane cu Handicap din Nuşeni a ajuns la o clinică de specialitate din Târgu Mureş, după ce piciorul i-a fost zdrobit de un utilaj care asfalta curtea instituţiei.


Potrivit citynews.ro, un bătrân cu deficienţe locomotorii internat la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoanele cu Handicap din Nuşeni a fost rănit, în timp ce se plimba prin curtea instituţiei. Se pare că un utilaj de mare tonaj, care desfăşura lucrări la asfaltarea curţii unităţii i-a zdrobit piciorul bărbatului.

Bătrânul a fost dus de urgenţă la o clinică de specialitate din Târgu Mureş, unde a suferit mai multe operaţii şi unde se află internat de la incident.

Timp de trei săptămâni nu s-a ştiut nimic despre incidentul produs la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoanele cu Handicap din Nuşeni, deşi s-au dat sancţiuni în acest sens, iar Poliţia anchetează cazul.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud, dar şi Poliţia au început la acea dată o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat. DGASPC Bistriţa-Năsăud a sancţionat disciplinar cu avertismente cinci angajaţi ai centrului de la Nuşeni, aşteptând finalizarea anchetei desfăşurate de Poliţie pentru a vedea dacă se mai impun şi alte sancţiuni. Ancheta Poliţiei în acest caz este încă în desfăşurare.

Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane cu Handicap din Nuşeni este una dintre cele mai moderne unităţi spitaliceşti din Bistriţa-Năsăud, după ce clădirea a fost reabilitată şi extinsă cu ajutorul fondurilor europene. Clădirea a fost dată în folosinţă anul acesta.
 

Vă mai recomandăm:

FOTO Cât de sigură e Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Bistriţa-Năsăud? Bolnavii sar gardul ziua în amiaza mare

Fetiţa de 4 ani, diagnosticată cu entorsă, care a murit pe masa de operaţie la Cluj a făcut şoc toxico-septic

 

 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite