Trei firme se vor ocupa de deszăpezirea drumurilor judeţene iarna aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul/Arhivă
FOTO: Adevărul/Arhivă

Cu doar câteva zile înainte ca iarna să înceapă oficial, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud anunţă firmele care se vor ocupa de deszăpezirea drumurilor judeţene iarna aceasta. Este vorba despre LDP Bistriţa, firma Consiliului Judeţean, Dimex 2000 Company şi Frasinul.

Preţul plătit pentru ca şoferii să se bucure iarna aceasta de drumuri curăţate de zăpadă şi polei este de aproape două milioane de lei. Atât va scoate din vistierie Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud pentru deszăpezire. 

Astfel, LDP, firma Consiliului Judeţean a câştigat două loturi, urmând să cureţe zonele Bistriţa şi Beclean pentru peste 900 de mii de lei. Dimex 2000 Company a câştigat zonele Rebrişoara şi Lechinţa, urmând să primească pentru lucrări în total 650 de mii de lei, iar Frasinul a pus mâna pe licitaţia care vizează zona Şieu, pentru care va încasa 346 de mii de lei.

Drumul Naţional 17 va fi deszăpezit pe teritoriul judeţului Bistriţa-Năsăud de compania Ritorsa Trans, societate comercială care anul trecut s-a ocupat de deszăpezirea drumurilor naţionale din Bihor.


Vă mai recomandăm:

Bistriţa-Năsăud va avea drumurile judeţene deszăpezite, asigură directorul CNADNR, Narcis Neaga


INFOGRAFIE Cartelul asfaltatorilor fuge de deszăpeziri. Ce firme vor deszăpezi autostrăzile şi drumurile naţionale

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite