Bistriţa-Năsăud va avea drumurile judeţene deszăpezite, asigură directorul CNADNR, Narcis Neaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul unei conferinţe de presă, directorul CNADNR, Narcis Neaga, a ţinut să precizeze faptul  că deşi câştigătorul licitaţiei pentru deszăpezirea drumurilor naţionale din Bistriţa-Năsăud este contestat de câteva luni bune, judeţul va avea drumurile curăţate la iarnă.


Deşi licitaţia pentru serviciile de deszăpezire a celor trei drumuri naţionale care traversează Bistriţa-Năsăud: DN17, DN17C şi DN17D a fost începută în vară, contractul încă nu a fost semnat.

Asta pentru că de câteva luni câştigătorul este contestat. Şeful CNADNR Narcis Neaga, prezent astăzi la Bistriţa, a asigurat că niciun drum naţional din ţară nu va avea probleme cu deszăpezirea. De asemenea, acesta a ţinut să precizeze că contractul pentru deszăpezirea drumurilor naţionale care traversează Bistriţa-Năsăud va fi semnat până la mijlocul lunii noiembrie.

Directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, Narcis Neaga a mai spus că în Pasul Tihuţa, pe un tronson de 3-4 kilometri, vor fi montate în această iarnă parazăpezi, această operaţiune urmând să fie demarată chiar la începutul lunii decembrie.



Vă mai recomandăm:


Drumul care leagă Bistriţa-Năsăud de Mureş, gata abia în primăvara anului viitor

DN17C şi DN17D vor fi reabilitate anul care urmează




 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite