Tânărul care a strivit  doi oameni cu lemnele transportate va fi reţinut pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc săptămâna trecută şi s-a soldat cu moartea a doi oameni FOTO mesagerul.ro
Accidentul a avut loc săptămâna trecută şi s-a soldat cu moartea a doi oameni FOTO mesagerul.ro

Tribunalul Bistriţa-Năsăud a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Mihai Sereţan, tânărul de 20 de ani, care în urmă cu aproape o săptămână a omorât cu încărcătura cu lemne pe care o transporta doi oameni într-o staţie de autobuz din Tureac. Asta după ce săptămâna trecută propunerea procurorilor a fost respinsă.


Mihai Sereţan îşi va petrece următoarele 29 de zile după gratii, după ce în urmă cu aproape o săptămână a ucis doi oameni. Acesta conducea, fără a avea permis corespunzător, un autotractor încărcat cu lemne, remorca acestuia răsturnându-se pe carosabil şi omorând doi bărbaţi care aşteptau autobuzul în staţie.

În primă fază tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind propus pentru arestare preventivă. Instanţa a respins însă cererea de arestare preventivă, obligându-l pe tânăr să nu părăsească ţara timp de 30 de zile.
Procurorii nu s-au lăsat şi au făcut recurs, iar astăzi, Tribunalul Bistriţa-Năsăud a dispus arestarea sa preventivă.

Tânărul este cercetat pentru ucidere din culpă şi conducerea unui autovehicul cu permis necorespunzător categoriei. Alături de el este cercetat şi şoferul de 43 de ani care-l însoţea, pentru încredinţarea autovehiculului unei persoane care nu are acest drept.



Vă mai recomandăm:

Doi bărbaţi din Bistriţa-Năsăud au murit după ce au fost loviţi de lemnele căzute dintr-o remorcă

Tânărul care a strivit doi oameni cu lemnele pe care le transporta a terminat liceul anul trecut şi era angajat ca muncitor necalificat

Procurorii cer în continuare reţinerea şoferului care a strivit cu lemnele transportate doi oameni

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite