Şeful pompierilor voluntari din Dumitra, rănit într-un accident de circulaţie. Are nevoie de operaţie de urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă/ Bianca Sara
FOTO: Arhivă/ Bianca Sara

Un accident produs aseară în localitatea Cepari l-a băgat în spital pe şeful pompierilor voluntari din Dumitra. Încă nu se ştie dacă pompierul a pierdut controlul volanului din neatenţie sau din cauza unor afecţiuni medicale.


Accidentul s-a produs aseară în localitatea Cepari. Autoturismul condus de către şeful pompierilor din Dumitra a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit în plin o dubiţă care venea din sens opus.

Cel mai serios rănit a fost chiar şeful pompierilor, care a fost scos dintre fiarele contorsionate de către pompieri. Încă nu se ştie cum a pierdut controlul volanului pompierul voluntar din Dumitra care a produs accidentul.

Potrivit primarului comunei Dumitra, Gheorghe Bălăjan, starea pompierului este stabilă, însă acesta necesită operaţie de urgenţă, întrucât are un hematom la ficat, care îi poate pune în pericol viaţa.  Acesta mai spune că cel mai probabil astăzi, pompierul va fi transportat cu elicopterul la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca sau Târgu Mureş, pentru intervenţia chirurgicală.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite