Românii nu s-au speriat de naufragiul din Italia. Merg în continuare în croziere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tur operatorul pe România care vinde pachete pe vasele de croazieră, inclusiv pe Costa Concordia, este o societate Club Croaziiere. Vlad Popescu spune că nefericitul accident din Italia nu îi afectează în niciun fel şi nu a renunţat nimeni la pachete.

Deşi naufragiul vasului de croazieră Costa Concordia a şocat o lume întreagă, amatorii de vacanţe de lux pe mare nu au renunţat la pachetele pe care şi le-au cumpărat până acum. „Am discutat cu mai majoritatea celor care au achiziţionat pachete penttru croaziere şi ne/au spus că nu doresc să renunţe la pachetele pe care le-au achiziţionat. Costa Concordia şi-a amânat cursele o perioadă, iar cei care trebuiau să plece în perioada imediat următoare au optat fie pentru a primi banii înapoi, fie pentru a merge în alte croaziere în locul acesteia", explică Vlad Popescu, administratorul Club Croaziere.

Potrivit bistriţeanului,  din România au fost pe vas 16 turişti. „Şase dintre ei şi-au luat pachetul direct prinnoi şi un grup de zece persoane din Constanţa l-au achiziţionat online, dar au apelat tot la noi pentru informaţii şi lămuriri. Toţi au ajuns cu bine în ţară şi aştepată acum să vadă ce se va întâmpla în continuare cu bagajele lor", adaugă Popescu.

Potrivit acestuia bagajele rămase pe vas sunt asigurate şi pasagerii au şanse mari să şi le recupereze. „Unul dintre clienţii nosştri şi-a lăsat telefonul pe vas şi noi în sunam pe acel număr. Telefonul suna, ceea ce este o dovadă a faptului că există şanse ca nu toate lucrurile să fie deteriorate. Urmează să aflăm ce proceduri vor urma pentru a se recupera lucrurile de pe vas", spune Vlad Popescu.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite