Reprezentanţii PE sunt consternaţi de comportamentul lui Vadim Tudor, însă nu iau nicio măsură împotriva sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comportamentul lui Vadim Tudor a fost făcut cunoscut şi în Parlamentul European FOTO: Adevărul
Comportamentul lui Vadim Tudor a fost făcut cunoscut şi în Parlamentul European FOTO: Adevărul

În urmă cu câteva luni, Ancuţa Cârcu a tras un semnal de alarmă preşedintelui  Parlamantului European cu privire la comportamentul şi mai ales limbajul în spaţiul public al europarlamentarului Vadim Tudor. În răspunsul oferit, reprezentanţii PE precizează faptul că este regretabil comportamentul europarlamentarului însă nu se poate face nimic în acest sens.

Fosta candidată la parlamentare, Ancuţa Cârcu i-a trimis în luna mai a acestui an o scrisoare preşedintelui Parlamentului European, Martin Schulz, în care îi face cunoscut comportamentul şi limbajul europarlamentarului Vadim Tudor din spaţiul public, după ce acesta a numit-o pe bistriţeancă prostituată şi a înjurat-o de nenumărate ori la TV.


Biroul de relaţii publice al Parlamentului European a venit cu un răspuns în care precizează faptul că este regretabil comportamentul europarlamentarului, dar şi că Vadim Tudor beneficiază de imunitate, iar faptele s-au produs în România, unde PE nu are putere de a sancţiona.


Cu toate acestea, reprezentanţii Parlamentului European o sfătuiesc pe bistriţeancă să-l acţioneze în judecată pe Vadim Tudor, lucru pe care Ancuţa Cârcu l-a şi făcut, aceasta cerându-i daune morale în valoare de 100.000 de euro.

anca carcu

FOTO: Ancuţa Cârcu Facebook

Între timp, bistriţeanca a mai câştigat o bătălie, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării sancţionându-l pe Vadim Tudor cu 3000 de lei pentru că a numit-o pe Ancuţa Cârcu în cadrul unor emisiuni televizate „prostituată”. 



Vă mai recomandăm:

Apelativul „prostituată” i-a adus lui Vadim Tudor o amendă de 3000 de lei. Anca Cârcu a câştigat prima bătălie cu tribunul

 

EXCLUSIV Vadim Tudor a minţit cu privire la informările primite de la SRI. Instituţia dezminte într-un document oficial

Vadim Tudor, executat silit la cererea şefului ANI, Horia Georgescu

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite