Preşedintele de Consiliu Judeţean Radu Moldovan, audiat în dosarul fraudării referendumului pentru demiterea preşedintelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre cei audiaţi în dosarul fraudării referendumului pentru demiterea preşedintelui se numără şi preşedintele de Consiliu Judeţean Radu Moldovan, care este şi preşedintele organizaţiei judeţene PSD. Imediat după el a fost audiat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi premierul Victor Ponta.

Printre cei aşteptaţi miercuri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a da declaraţii în dosarul fraudării referendumului pentru demiterea preşedintelui se numără şi preşedintele de Consiliu Judeţean Radu Moldovan. Potrivit ştiripesurse.ro, acesta a fost audiat chiar înaintea premierului Victor Ponta.

Se pare că cel care a cerut audierea premierului Victor Ponta precum şi a altor 18 coordonatori judeţeni ai PSD, printre care şi Radu Moldovan, este tocmai avocatul lui Liviu Dragnea. În acest dosar au mai fost audiaţi Constantin Niţă, fost ministru al Economiei şi Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3.

Liviu Dragea a fost trimis în judecată de procurorii DNA în luna octombrie a anului 2013, pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Potrivit procurorilor, Liviu Dragnea a coordonat un mecanism complex, în care erau implicate mai multe persoane, având ca scop fraudarea rezultatelor privind participarea la vot.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud au confirmat faptul că Radu Moldovan se află în Bucureşti astăzi, însă nu şi informaţia potrivit căreia acesta ar fi audiat în acest dosar.

Vă mai recomandăm:

Dosarul „Referendumul“. Victor Ponta la Curtea Supremă: „Dacă aş fi putut să spun procurorului ce am spus instanţei, probabil că nu mai exista acest dosar”

Dosarul „Referendumul”. Marian Oprişan: Acest dosar este o jignire la adresa magistraţilor din România. Liviu Dragnea nu mi-a cerut nimic ilegal 

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite