Prefectul a scos bugetarii la ecologizare de Ziua Europei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inspectoratul Judeţean de Jandarmi
FOTO: Inspectoratul Judeţean de Jandarmi

Încă de dimineaţă, malurile apelor din judeţ şi zonele verzi au fost luate la pas  de angajaţii diferitelor instituţii care au ieşit la ecologizare, la îndemnul prefectului Ioan Ţintean. Printre locaţiile care vor fi ecologizate astăzi se numără lacul de agrement, Valea Sălăuţei, Sărata, Valea Slătiniţei sau malurile Bistriţei.


Motivat de mizeria care sufocă pur şi simplu malurile râurile şi spaţiile verzi, prefectul Ioan Ţintean a scos angajaţii instituţiilor publice astăzi, încă de dimineaţă, la curăţenie.

Vizate au fost oazele de verdeaţă din apropierea municipiului, precum şi malurile apelor. Astfel, vor fi ecologizate: Pădurea Schullerwald, Valea Ghinzii, Sărata, Pădurea Sigmir, lacul de agrement din municipiu, Valea Slătiniţei, malul drept al râului Bistriţa şi Pădurea Codrişor.

Printre instituţiile care participă se numără Agenţia pentru Protecţia Mediului, Direcţia Generală a Finanţelor Publice, Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Direcţia pentru Agricultură, Sistemul de Gospodărire a Apelor, precum şi Penitenciarul Bistriţa.


BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite