Oraş-staţiune odată recunoscut pentru izvoarele sale, fără site de informare sau promovare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşi frumuseţea rustică a oraşului-staţiune Sângeorz-Băi te fascinează, acesta nu are niciun site de prezentare FOTO: Bianca Sara
Deşi frumuseţea rustică a oraşului-staţiune Sângeorz-Băi te fascinează, acesta nu are niciun site de prezentare FOTO: Bianca Sara

Doar două dintre oraşele din Bistriţa-Năsăud se pot lăuda cu site-uri actualizate şi îngrijite. Este vorba despre Năsăud şi Bistriţa, în timp ce oraşul-staţiune Sângeorz-Băi nu are site propriu, apelând la platforma Consiliului Judeţean, unde unele informaţii nu au fost actualizate din 2013.

Din cele 4 oraşe din judeţul Bistriţa-Năsăud, doar două sunt prezente în mediul virtual aşa cum ar trebui: cu un site îngrijit, care să ofere informaţii utile locuitorilor lor. Este vorba despre Năsăud şi Bistriţa, oraşul reşedinţă de judeţ având şi un ziar printat în care prezintă ultimele noutăţi şi evenimente.

Site-ul primăriei Beclean nu mai funcţionează, însă oraşul a avut grijă de complexul de agrement Figa, căruia i-a realizat un site separate, unde există informaţii despre serviciile oferite, dar şi despre tarifele practicate.

Deşi reclama şi promovarea este sufletul comerţului şi al turismului, oraşul-staţiune Sângeorz-Băi nu mai are un site funcţional, apelând la platforma online a Consiliului Judeţean pentru a-şi informa cetăţenii. Informaţiile oferite însă nu sunt actualizate, cum este cazul declaraţiilor de avere ale funcţionarilor primăriei, care nu au mai fost publicate din 2012 sau hotărârile de Consiliu Local, care nu au mai văzut online-ul din 2013.

Apar câteva informaţii foarte vagi despre serviciile de cazare din zonă, dar şi despre proprietăţile terapeutice ale izvoarelor din Sângeorz-Băi sau despre istoria zonei. Cât despre preţuri şi condiţii, ei bine, cei care aleg Sângeorz-Băi ca destinaţie turistică, le vor afla la faţa locului.



Vă mai recomandăm:


Doru Crişan, primarul „high tech”. Site-ul Primăriei Prundu Bârgăului oferă imagini live de pe străzile comunei

Site-ul de promovare a “Cetăţii Bistriţa” care a înghiţit sute de mii de lei are doar 6-7 vizitatori zilnic

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite