Maşină de poliţie lovită într-un accident rutier la urcare în Tihuţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O maşină a Serviciului Rutier din Bistriţa-Năsăud a fost implicată marţi dimineaţa într-un accident rutier în timp ce se afla în misiune. Un poliţist şi o şoferiţă au suferit răni uşoare.

Un echipaj al poliţiei a fost victima unui accident rutier în Mureşenii Bârgăului. Poliţiştii au fost chemaţi la un accident provocat de o şoferiţă care a pierdut controlul volanului la ieşirea dinspre Tiha Bârgăului. În timp ce încercau să îi ia declaraţii şoferului, o altă maşină a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin în maşina Poliţiei oprită în afara părţii carosabile. „Din câte am înţeles, un şofer a venit cu viteză şi a derapat într-o curbă oprindu-se în parapetul de pe marginea drumului. Poliţiştii au mers la faţa locului şi au oprit maşina într-o parcare de pe marginea drumului. Un alt şofer a venit tot cu viteză şi a lovit maşina poliţiei în parcare”, explică Vasile Curtea, şef district Drumuri Naţional Tiha Bârgăului.

Poliţiştii aflaţi la locul accidentului spun că maşina IPJ este lovită destul de tare în partea din spate, iar poliţistul şi şoferiţa din primul accident au fost răniţi uşor. „Un microbuz care transporta marfă a derapart, cel mai probabil din cauza drumului şi a colizionat cele două maşini staţionate, cea de poliţie şi maşina implicată în primul accident. Agentul de la Rutieră şi şoferul din prima maşină au fost loviţi şi au suferit răni uşoare”, explică şi subinspectorul de poliţie Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al IPJ.  

În zonă ninge viscolit în această perioadă şi circulaţia se face în condiţii dificile din cauza zăpezii care se aşează cu repeziciune pe partea carosabilă.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite