Ioan Oltean: „S-a încheiat orice fel de război în PDL. La europarlamentare vom merge singuri. Nu mai greşim să promovăm oameni care se dezic de PDL”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Bianca Sara
FOTO: Bianca Sara

În cadrul conferinţei de presă de astăzi de la Bistriţa, deputatul Ioan Oltean a ţinut să precizeze că odată cu alegerea Biroului Permanent s-a terminat cu conflictele şi tensiunile în PDL, partidul concentrându-se de acum pe dezvoltarea unei opoziţii serioase.


"Săptămâna trecuta s-a încheiat în mod cert orice fel de conflict, orice fel de cale de război. Şedinţa Consiliului de Coordonare Naţională a venit şi a confirmat alegerea noii structuri politice: Biroul Permanent, într-o formulă, spun eu, de natură a pune capăt divergenţelor, tensiunilor, nemulţumirilor şi a aşa-ziselor conflicte," a declarat, astăzi, Ioan Oltean.

Acesta a mai spus că Biroul Permanent este diversificat ca şi componenţă şi că femeile sunt prezente în număr mai mare ca oricând în noua structură PDL. Potrivit deputatului Ioan Oltean, principala preocupare a PDL de acum este dezvoltarea unei opoziţii serioase, acest lucru fiind confirmat de prima şedinţă a Biroului Permanent care a avut loc luni. 

Vicepreşedintele PDL a vorbit şi despre alegerile europarlamentare, pe care le consideră un test pentru PDL. Ioan Oltean a asigurat că pentru pe liste la alegerile europarlamentare se vor regăsi doar cei care merită şi care au muncit pentru PDL.

„Eu cred că pentru alegerile europarlamentare PDL va merge singur, cu sigla lui, tradafirul lui, culoarea lui, imnul lui. Nu mai facem asemenea greşeli, am greşit o dată, sper că am învăţat. Nu mai putem face asemenea greşeli, să promovăm oameni care după ce au ajuns pe funcţii se dezic de PDL şi mai şi critică,” a mai precizat Ioan Oltean.

În ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale, Ioan Oltean a exclus o posibilitate ca PDL să-l susţină pe candidatul PNL, Crin Antonescu

„PDL va avea propriul lui candidat. Suntem un partid puternic, care poate susţine un candidat. Nu este exclus să fie o personalitate din afara partidului, dar ce este exclus e ca PDL să nu aibă propriul lui candidat la alegerile prezidenţiale”, a mai declarat Ioan Oltean.

Conform deputatului Ioan Oltean, în următoarele 3-4 luni se va organiza o competiţie internă în luptă urmând să intre 3-4 membri sau non-membri pentru a se alege cel mai agreat candidat de către „opinia publică pedelistă”. Acesta mai spune că până la sfârşitul anului PDL va avea deja un candidat.

 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite