GALERIE FOTO Ritual templier la înmormântarea avocatului ucis de ziua lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Domnici a fost condus pe ultimul drum de cavalerii templieri
Ovidiu Domnici a fost condus pe ultimul drum de cavalerii templieri

Membru al Ordinului Cavalerilor Templieri, avocatul Ovidiu Domnici a fost condus pe ultimul drum de sute de prieteni, cunoştinţe şi colaboratori.

Tragedia prin care a trecut familia Domnici a fost împărtăşită de sute de bistriţeni, dar şi de colaboratori şi rude din alte judeţe. Cei prezenţi l-au condus pe cunoscutul avocat pe ultimul drum. Membru al Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim, cunoscut ca Ordinul Templierilor, Ovidiu Domnici a avut parte de o ceremonie specifică a templierilor. Şapte membri ai Gărzii Ordinului Templier au îmbrăcat costumele de ceremonie cu mantii albe şi simbolurile obţinute până acum şi au stat minute în şir în jurul sicriului.

Ovidiu Domnici a fost condus pe ultimul drum de cavalerii templieri

Click pe poze pentru galerie foto de la ritual

După ritualul templier, ceremonia a fost oficiată de preotul Nicolae Feier, iar apoi Ovidiu Domnici a fost înmormântat în Cimitirul Evanghelic din centrul Bistriţei.

Avocatul Ovidiu Domnici a murit duminică dimineaţa, chiar în ziua în care împlinea 41 de ani, într-un tragic accident de maşină  petrecut în localitatea Iclod din judeţul Cluj.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite